Mnoho dní už uplynulo od našeho letos posledního mezi- oddílového zápolení a nám se konečně do rukou dostaly tolik kýžené výsledky. Pořadí bylo nad očekávání těsné - za vítěznými Stodůlkami jsme zaostali o pouhé čtyři body a naopak TJ ČZU nám dýchala na záda s tříbodovou ztrátou.

„Finále útěchy“ se konalo na stadionku AC 1890 sestávajícího se z 250m oválu a rovinky. Oštěpy zdatnějších vrhačů se zabodávaly přibližně deset metrů od doskočiště dálky, takže můžeme považovat za úspěch, že jsme se vrátili domů všichni a bez mezizastávky na chirurgickém sále. Snad právě nezvykle komorní sportoviště bylo příčinou tragicky nízké účasti.

Tentokrát se oddíl SC Radotín ve výsledkové listině objevil v prvním řádku hned ve čtyřech disciplínách: koule, 100m, 400m a štafeta. Kouli a stovku ovládl Martin Pěkný s výkony 11.79m a 11.7s, Milan Prouza byl ve čtvrtce jediný účastník, který stlačil čas pod minutu - 59.8s, což je smutné. Také druhé místo na 400m připadlo našemu atletovi, a to Martinu Pěknému (60.2s), ačkoli oba kluci počítali spíše s body za účast. To svědčí o bídné úrovni finále.

Na kvalitní výkony bylo finále B opravdu chudé. Nezbývá než doufat, že se s příštím ročníkem přeboru popereme o něco lépe a konečně si zaběháme ve finále áčkovém.

Milan

Zde se můžete podívat na konečné pořadí s rozepsanými body.

(315908082)
pátek 5.10.2007 v 16:06
Na druhou stranu se tam objevily i výjimky, jejichž výkony byly na dané možnosti celkem slušné.
(přidej komentář)
Stvořeno pro Firefox a Explorer v Plzni a Radotíně 2005-08 RSS 2.0