pátek 27.7.2007

Vzhledem k předpovědi počasí, podle které mělo být o 20 stupňů tepleji než v Johannesburgu, jsme se nakonec rozhodli přesunout soustředění z Jihoafrické republiky do nedalekého Kolína. V nabitém, denně dvoufázovém programu se našlo i trochu času na celoodpolední ležení u vody nebo večerní výlety do centra města.

Ubytováni jsme byli přímo v útrobách kolínského atletického stadionu, který se nacházel na okraji města na břehu Labe. Prostředí to bylo klidné a útulné a s největší pravděpodobností se tam příští rok vrátíme.

Nebylo by od věci popsat si takový typický den radotínského atleta na soustředění:

Vše začíná nelidsky brzkým ranním budíčkem v půl desáté ráno. Po nevšedně chudé snídani následuje, s ještě zalepenýma očima, sadistický trénink na ovále. Oběd je složením podobný snídani (co dům dá). Odpoledne se ti, kteří ještě mají sílu, vydávají k nedaleké pískovně. Po koupeli nás čeká opět kolínský ovál či posilovna. A kdo by si myslel, že po celodenní námaze si půjdou všichni lehnout, mýlil by se. Někteří se vydají do víru velkoměsta a jiní do víru sprchy. Postele se dočkají svých pánů pouze na několik minut v brzkých ranních hodinách, těsně před dalším budíčkem.

(můžeš být první, kdo přidá komentář)
Stvořeno pro Firefox a Explorer v Plzni a Radotíně 2005-08 RSS 2.0