pátek 8.6.2007

Druhé kolo přeboru Prahy družstev skupiny B proběhlo za příjemného počasí na Děkance. V devítičlenném složení jsme vybojovali třetí místo, zaznamenali jsme dokonce premiérové individuální vítězství v lize, o to se postaral dorostenec Milan Prouza, když v mužské konkurenci zvítězil na trati 1500m výborným časem 4:32:25. Celkem jsme posbírali velmi slušných 50 bodů, což stačilo na bronzovou příčku.

Výsledek druhého kola nás zavazuje k velmi dobrému výkonu a hlavně k účasti ve třetím dějství (25.6.2007, Kotlářka). Budeme potřebovat nohy a ruce všech členů našeho družstva, abychom odvrátili hrozbu pořádání finále. Na to bude stačit druhé místo na posledním mistráku, což je v našich silách, pokud na závod dorazí většina registrovaných atletů.

V souvislosti s třetím kolem bych vás chtěl poprosit o pomoc. Jak jistě víte, připadlo na nás spolupořádání třetího kola, o většinu věcí se postará Kotlářka, ale slíbil jsem, kromě finančního příspěvku na rozhodčí, ještě pár lidí do pomocné čety… Tzn. pomáhání u sektorů, nošení a podávání náčiní. Když byste měli zájem, hlaste se přímo mně nebo Martinovi. Moc by nám to pomohlo, můžou přijít kluci i holky;-)

Autor:

E-mail:

ICQ:


Stvořeno pro Firefox a Explorer v Plzni a Radotíně 2005-08 RSS 2.0