Určitě si pamatujete na bouřlivou diskuzi, která se rozpoutala kolem návrhu uspořádat jedny z budoucích letních olympijských her v našem hlavním městě. Určitě by taková velká akce Prahu zviditelnila a byl by to neopakovatelný zážitek pro české fanoušky sportu, ale na druhou stranu je velmi pravděpodobné, že tak velký projekt bude spojen s korupcí a nebo hrozbou teroristického útoku. Nakonec zvítězili příznivci olympiády a Praha se bude ucházet o pořádání olympijských her.

Radotín o spolupořádání uvažoval již od prvních náznaků uskutečnění olympiády v Praze, proto například vyrostl na stadionu diskařský sektor.

Málokoho tedy překvapil dnešní telefonát primátora Pavla Béma, který volal mobilem přímo z vrcholu nejvyšší hory světa Mount Everestu, že atletické disciplíny se na 90% uskuteční právě na našem stadionu.

Byla by to po dlouhé době olympiáda, kde by se běžecké disciplíny běhaly na škváře. S tím ovšem nemají problém největší osobnosti současného sprintu. „Mrzí mě, že se nebudu moct zúčastnit olympiády za 13 let, škvára je totiž můj oblíbený povrch“, nechal se například slyšet Maurice Green.

Pokud tedy Praha uspěje při kandidatuře na olympijské hry v roce 2020, můžeme se těšit na špičkové atletické výkony přímo v Radotíně.

Pavel Bém
pondělí 2.4.2007 v 12:42

Sem,se neska číhnul na na účet a nic!
Tak si pospěšte nebo to přiklepnu Spartakovy.
pondělí 2.4.2007 v 12:30

Hello dashers!

Dross is better then mondo!
(přidej komentář)
Stvořeno pro Firefox a Explorer v Plzni a Radotíně 2005-08 RSS 2.0