Je úterý 16. ledna 2007 a naši nadějní sportovci z klubu Atletika Radotín se scházejí v hale Olympu Praha. Někteří možná závistivě prohlíží zdejší podmínky pro trénovaní, jiným se třesou kolena před blížící se disciplínou, které se mají zúčastnit.

Naší sestavu tvořili Dan, Filip, Honza, Martin, Milan, Petr a zastoupeno bylo i ženské pohlaví tedy přesněji Danča Benešová a já. Pro některé z nás to možná byla premiéra, a tak jsme si vyzkoušeli, jak to na závodech chodí…

Všichni podali jistě uspokojující výkon na 60 m, někteří odvážnější se vrhli i na jiné disciplíny. Nový osobní rekord si vybojovala Danča svým skokem do dálky dlouhým celých 439 cm! Jen tak dál… Z dalších disciplín si 150 m zaběhl Petr, 3000m Milan.

Naše výsledky sice nestačili na nějaké to medailové místo (přece jen, co si budeme povídat, konkurence je velká), ale každý určitě dělal, co bylo v jeho silách.

A tak už se všichni určitě těší, až budou nějaké další závody, a my budeme moct všem ukázat, jak jsme se poctivým tréninkem zase o něco zlepšili. Ale stejně- není důležité vyhrávat, ale účastnit se.

Tak tedy sportu zdar!

Věrka

Autor:

E-mail:

ICQ:


Stvořeno pro Firefox a Explorer v Plzni a Radotíně 2005-08 RSS 2.0