neděle 17.3.2013

Atletické haly v Praze a Jablonci nad Nisou hostily v prvních dnech března republiková mistrovství. Do Jablonce se sjeli nejlepší žáci, v Praze závodili veteráni. V těch se dařilo Miladě Růžičkové.
Do Jablonce se naše barvy vydali hájit Dominik Dlouhý a Michal Hošek. Náklady spojené s touto reprezentací pokryl náš nový sponzor- AUDIOSCAN, kterému tímto děkujeme.
Dominika v sobotu hodinu po poledni čekaly rozběhy na 60m. V těch měl ambice minimálně postoupit do semifinále. Tam ho bohužel čas 7,71 a 6. místo v rozběhu neposunulo. V podvečer pak čekal Michala rozběh na 300m. Michal zde byl jeden z nejmladších účastníků. Jeho soupeři byli o 3 roky starší než on. Z rozběhu nepostoupil a jeho čas 45,89 byl o více jek vteřinu horší, než na přeborech.
Druhý den si chtěl Dominik spravit chuť z krátkých sprintů. Čekaly ho totiž rozběhy na 150m. V těch dostal podle očekávání 4., vnější dráhu. Ta mu nesedla, protože při výběhu ze zatáčky ho vynesla až na vnější okraj dráhy a měl co dělat, aby neupadl. Sice v rozběhu skončil 2., ale čas 18:98 ho do dalších bojů neposunul. Hala v Jablonci nám bohužel moc nesedí. Snad si vše vynahradíme v létě na dráze.
Vzdušnou čarou o 86 km jižněji bojovala naše trenérka, Milada Růžičková, o republikové tituly v kategorii veteránů- nad 35. Loni se jí dařilo a vybojovala tři 3. místa. I letos se jí nevedlo vůbec špatně. Sice nejprve na 60m skončila na 7. místě. Poté nad překážkami v půli tratě byla ještě na 2. místě, pak ale přišlo škobrtnutí a zbylo pro ní neoblíbené 4. místo. Vše si vynahradila na dvoustovce. Tu jasně vyhrála a stala se mistryní republiky. Velká gratulace.

Autor:

E-mail:

ICQ:


Stvořeno pro Firefox a Explorer v Plzni a Radotíně 2005-08 RSS 2.0