Poslední předprázdninové kolo přeboru družstev mužů uspořádal na svém stadionu atletický oddíl pražské Kotlářky. Našemu družstvu se podařila potvrdit výborná forma z prvních dvou kol a i díky několika osobním rekordům našich atletů jsme skončili na výborném 4. místě.

I když v našem oddíle není ani Powell, Bolt, dokonce ani žádný Gay, přesto jsme světové tabulky obohatili o nové nejlepší osobní výkony. Martin Pěkný vylepšil svá maxima jak ve sprintu na 100m, tak i na dvojnásobné trati, kde se k němu přidal i Tomáš Jindra.

Tomáš přidal výborný čas i ve svém prvním závodě na 200m př. a určitě mu pramálo vadilo, že s ním tento úspěch v cíli, tak jako nedávný světový rekord Dayrona Roblese, neoslavil pan premiér Topolánek.

Hned dvou osobních rekordů jsme se dočkali v běhu na 800m. Už na minulých závodech naši půlkaři ukázali svůj velký potenciál a logickým vyústěním jsou osobní rekordy Honzy Kosiny a Milana Prouzi.

Ve skoku vysokém se vyrovnáním svého nejlepšího výsledku blýskl Dalibor Šlauf. Aby toho nebylo v technických disciplínách málo, nový osobní rekord má po 3. kole mistráku v kouli Dan Kocourek a v trojskoku Michal Pilík.

I další výkony určitě stojí za pozornost a laskavý čtenář si je jistě vyhledá ve výsledcích.

Závěrem bych chtěl všem popřát co nejhezčí prázdniny, ať už je stráví pašováním vajec do Chorvatska nebo někde v tuzemsku se stejnojmenným nápojem a věřím, že se sejdeme v hojném počtu v září na posledním kole pražských přeborů. O tom, že je divácká podpora důležitou součástí atletických mítingů, svědčí výborné výsledky ze 3. kola.

Karel

(můžeš být první, kdo přidá komentář)
Stvořeno pro Firefox a Explorer v Plzni a Radotíně 2005-08 RSS 2.0