Celkem sedmnáctičlenná výprava Atletiky Radotín se zúčastnila 2.kola MPD na mondu za vozovnou Vokovice. My a Sokol Stodůlky jsme toto kolo pořádali, takže na našich bedrech neležela jen tíže zopakovat dobrý výsledek z minulého kola, ale také zajistit hladký průběh závodu.

Obojí se podařilo, to první za přispění sedmi statečných závodníků, to druhé s pomocí deseti pracovitých rozhodčích a četařů. Na vlastní kůži jsem na disku díky našim půvabným a milým rozhodčím poznal, co je to domácí prostředí. Průběh závodu byl jako vždy hektický – přebíhali jsme z jedné disciplíny na druhou ve snaze urvat co nejvíce bodů. Oproti minulému kolu nás byla skoro polovička, ale bodový zisk byl více než poloviční – takže zase úspěch! Závody družstev jsou krásné v tom, že utužují kolektiv a radost z individuálního výkonu umocňuje bodový zisk pro celý tým.

Závěrem všem zúčastněným děkuji a těším se na Vás všechny ve třetím kole 26.6. na Kotlářce.

MARTIN

(315908082)
pátek 13.6.2008 v 19:06
Moc pěkně řečeno, snad se utuží kolektiv i na dalším kole a bude nás tam mnohem víc. Já osobně chci ještě poděkovat klukům Michalu Šebelemu, Michalu Holíkovi, Jirku Rakovi a Jarinovi za technickou pomoc a podporu přímo na stadionu.
(přidej komentář)
Stvořeno pro Firefox a Explorer v Plzni a Radotíně 2005-08 RSS 2.0